We hebben genoten van de rust hier in St. Barbara op jullie prachtige zonnige terras. Lekkere dipjes in 't zwembadje en goed geslapen in de koele slaapkamer. Dit is onze tweede vakantie op Bonaire, de eerste keer zaten we in Belnem. Prachtig eiland en ons uitzicht op Kralendijk is prachtig.

Ben en Beppie Heelst

Twee weken naar volle tevredenheid in dit huis verbleven. Het huis is zeer compleet ingericht, is zeer ruim, heeft een mooie ligging en een weids uitzicht. De drie slaapkamers zijn beneden en de woonkamer met terras en zwembad boven.

Door de wat hogere ligging is er altijd wel wind, wat normaal niet prettig is, maar hier zorgt het voor verkoeling en de muggen houden er niet van. In combinatie met het zwembad is het de hele dag heerlijk op het ruime terras. Het is bijna noodzakelijk om een auto te huren. Door de centrale ligging van de woning op het eiland zijn alle bezienswaardigheden binnen 30 minuten te bereiken en Kralendijk binnen 10 minuten.

Ron, Karin, Koen & Thijs van der Laan

Het was fijn om weer terug te zijn op het eiland. Prachtig huis, goed op de wind. Schitterend uitzicht! We hebben genoten van alle mooie dingen op het eiland. Onze dochter Jade alles weer laten zien waar ze 3 jaar is opgegroeid. Een prachtige herinnering in een heel fijn huis. Succes met de verhuur!

Aaf, Andy, Jade & Zara Friedericks

Wij hebben genoten van jullie huis. Het huis staat precies goed in de wind. Niets te kort gekomen. Alles was perfect.

Klein Bonaire is echt een paradijs. Prachtig daar met het mooie witte zand en licht blauwe zee. Snorkelen is daar machtig mooi. Bonaire is heel afwisselend, met de ruwe rotskust en het droge binnenland. Op zo'n klein eiland ben je na 10 dagen nog niet uitgekeken, geweldig is dit. Een eiland om heerlijk tot rust te komen met de prachtige natuur en de relaxte mensen. En natuurlijk in een geweldig huis.

Onze dank is groot.

Ary, Dimphy, Mart, Krista en Emely van Nieuwenhuijzen

Wat hebben we een heerlijke week gehad in jullie prachtig gelegen huis! De angst dat we helemaal geen vogels zouden zien op de eerste verdieping bleek totaal misplaatst. Schetterend voorbijvliegend of op ooghoogte in de kruin van de bomen.

En voor de kolibries en suikerdiefjes daalden we graag even af naar de bloemenweelde in de tuin. Elke dag weer het ver reikende, verrijkende uitzicht tot aan de zoutpyramides. Je blijft kijken en kijken...

Jannie Siersema, Fred Kreeftenberg en Aldert Bakker

Prima huis, van alle gemakken voorzien, mooie stek, rustig gelegen, fraai uitzicht zowel overdag als 's avonds!

Tsja en dan het eiland zelf... We hebben genoten van alles boven de grond: zoutpannen, slavenhuisjes, National Park; boven het water: surfen en mangrove; onder het water: snorkelen bij Klein Bonaire, mangrove en langs de kust en in het National Park (Wayaka 2).

Brigitte, John, Jacky en Robin

Onze 3e keer op Bonaire, maar voor het eerst van jullie huis gebruik gemaakt. Wat een fantastische plek is dit. De veranda/terras buiten is fantastisch. Een heerlijke bank, lekkere zonnebedjes en af en toe een plons in het zwembad om af te koelen.

Kortom, we hebben genoten van dit huis en komen hier graag weer terug. Als ik dan toch een nadeel moet noemen, dan is het jammer dat de ramen in slaap- en badkamer niet open kunnen. Nogmaals een top vakantie in een heerlijk huis!

Groeten Edwin & Hanneke
(Update, de ramen in slaap- en badkamer kunnen inmiddels wel open)